mandag den 28. juli 2008

Fra Mosel til Skamlingsbanken

Havde håbet på at kunne prale lidt her af en dejlig tur langs Mosel i 31 graders varme, men det viste sig, at vi ikke var alene med varmen.

Vi havde brugt de sidste flasker hvidvin, som vi ellers havde med hjem fra ferie et par år siden. Vi blev derfor enige om liiige at smutte en forlænget weekend til Luxemburg for at hente nye forsyninger, og smed også cyklerne ind i bilen.

Var en tur forbi Ahr, Bremm ved Mosel, samt Luxemburg for at hente vin hos forskellige bønder som vi tidligere har handlet hos, og cyklede så en tur langs Mosel, cirka 60 km i en oprivende hede, nemlig hele 31 grader. Men da vi så kom hjem og cyklede en tur i Jylland søndag var det jo samme temperatur her!

Sjovt nok var alle cyklisterne i Tyskland turmotionister på almindelige cykler, hvorimod cyklisterne i Luxemburg alle var i Lycra og på racercykler. Brødrene Schleck har ikke levet forgæves.

Søndag eftermiddag cyklede vi så en 84 km tur i det jyske op og ned af Skamlingsbanken. Nok var varmen slem, men det var faktisk værre at stå stille. På cyklen fik vi i det mindste fartvinden.

Så, det blev en effektiv weekend. Overnatning ved Mosel, besøg hos bedsteforældrene i Jylland og en god lang cykeltur med svogeren. Og en vinkælder helt fyldt op igen!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Alta her henne om hjørnet har også hvidvin, - og der er knap så langt som til Luxemborg.
Hilsen en rødvinsdrikker!

Per L Johansen sagde ...

Jeps, og deres rødvin er også bedre end deres hvidvin...