onsdag den 25. september 2013

Dag 3 - Col de Peyresurde


Hård hård hård, er vel den bedste beskrivelse af dagens etape. Vi startede ud i cirka 14 grader, men da vi nåede Peyresourde lå den på 35,5.. godt nok i solen, men det var jo også der vi sad og sled. Inden da kørte vi i bløde bakker omkring byen Aspet. Meget flot og med en bjergtagende (ha ha) udsigt ind over Pyrenæerne. Rute tre gik nemlig udenom Aspet og Menté. Nå men, altså Peyresourde fra øst siden i bragende sol er måske værre end Menté fra vest siden. jeg ved det ikke rigtigt, men modbydelig var den i hvert fald. Hannes forkølelse galopperer af sted, så hun valgte fornuftigt nok at hoppe på følgebilen de sidste fem kilometer op.. bravo

Nu er det eddermanme sengetid! Sov godt

Zzzz

God morgen til ømme ben! Efter at sovet på det, er det helt klart, at Peyresourde i går er det hårdeste jeg nogensinde har kørt. Menté fra vest er helt bestemt kedeligere, men fra sin post i passet kunne Hanne observere alle deltagerne komme op, og med to undtagelser, nemlig den ene af guiderne og så Marianne, var alle kvæstet i en grad vi ikke så sidste år..  35 grader hjælper bestemt ikke!  Der blev i den grad hængt til aftenmaden, og selv hold et aftalte at smide det sidste bjerg i morgen.. uhørt! ;-)

Marianne havde kørt fornuftigt hele dagen og sparet på kræfterne, så hun hjulrede lige op, åbenlyst ugeneret af varmen. Det er noget af en udfordring for resten af herrerne på holdet, så der er lagt i kakkelovnen til dagens etape. Der er flere af testetoren-drengene der har meldt, at de vil først op… lad mig forudsige at Marianne skal punktere fem gange, have glemt baghjulet på hotellet, og komme til at køre forkert, før det sker ;-)

124 km og 2100 hm (cirka)

Ingen kommentarer: