fredag den 20. september 2013

En røget sild, og verdens bedste cykleclub

Selvom OrdrupCC er en rigtig god klub med mange gode folk, kunne der nu godt være lidt mere kommen hinanden ved på tværs.

Vore hold er således indrettet, at de kører på vidt forskellig vis, så der er træningsformer der passer til alle, men det betyder så også, at det lidt svært at skifte hold, for der er forskellige ting man skal iagttage på de forskellige hold, altså forskellige ufortalte regler for god kørsel... Selv om alle har mottoet "alle med ud, alle med hjem" så er det alligevel en skræmmende oplevelse, for en afrettet træner som mig at køre på et af kaosholdene, hvor hyggen sættes mere i højsædet end sikkerheden  (ok, de andre har nok et andet syn på den sag ;-)  )

I bestyrelsen vedtog vi derfor at lave en klubtur til Bornholm, som erstatning for den normale lørdagstræning. Afgang 5:30 med bus til Rønne, hjem om aftenen igen.. alt undtagen aftensmaden betalt af klubben.. også den røgede sild i Gudhjem.

Og det fik folk til at myldre frem, så vi havde 5-6 hold til at drøne rundt på Bornholm i lørdags, lige fra de yngste til klubbens alderspræsident, og Ole, som normalt bare bestiger sin gamle skærveknuser for at komme ned i klubben for at sætte kaffen over til os andre ;-)  Og vi hyggede os.. OCC er landets bedste cykelklub, basta!

Det blev til 117 gode kilometre og 800 hm, med Hanne, Andreas og en flok gode OCC´ere.


Næste gang skal jeg lige huske, at der er en fed nedkørsel (og opkørsel forståes) ved Hammershus havn.. det havde jeg glemt. Ellers kan man nu godt få dobbeltglæde af en røget sild ved opkørslen fra Gudhjem, den er også pænt stejl ;-)


Ingen kommentarer: