mandag den 13. april 2009

Påsken 2009

Sjældent har vi vel haft så godt vejr som i denne påske. Godt for havefolket, byggemarkederne og nok så vigtigt, godt for cykelfolket.

Cykelmæssigt blev ferien sluttet af med lørdagsturen, søndagformiddag til Dragør for at bese den gamle by og i dag 2. påskedag, en tur i skoven på MTB.

Turen til Dragør blev et tour de force.. det blæste en del, så det gav god udholdenhedstræning.. 10 kilometer ligeud op mod vinden. Godt det samme, for Amager er flad som en pandekage. 60 højdemetre på 50 km er vitterlig intet!

Turen i dag i skoven var fantastisk, tænk et helt tørt Geelsskov, selv trærødderne var tørret op. SommerMTB er hamrende sjovt! Vi kom derop før alle andre stod ud af sengen, og oplevede en hel vindstille morgen med fuglekvidder, vindstille og et super track helt for os selv. På vej ud af skoven kom horderne rullende på MTB.. genialt timet.

For hele påsken blev det til 577 km. Og alligevel en masse familliehygge og lidt praktisk arbjede i huset. Det blev til mere end 1/3 af årets hidtil kørte km, og nu er benene ømme... dejligt!

Elsker ferie!

Ingen kommentarer: