mandag den 6. april 2009

Det er MIT baghjul, tag dit eget med

En kold søndag i april, 75 kilometre, 650 højdemetre og en strid vind fra vest. Vi kender snart turen rundt om Jordløse bakker.

Cykelklubben Pedaltramp arrangerer årets første og årets sidste motionscykelløb, og det er efterhånden fast tradition for Team Sol og Sommer at deltage i begge.

Starten var kold, vi stod ca tyve minutter og ventede på at få lov til at at starte, og med blæst og en temperatur under 8 grader blev der frosset pænt i det tynde cykeltøj... og nej vi havde ikke vintertøjet på!  
Da så starten endelig gik, blev der kørt til for at få varmen. Og selvom solen først kom frem, da vi atter var i mål, fik vi hurtigt varmen... det er et spørgsmål om at træde til!

Sidste år vandt Hanne den største hovedpræmie nogen sinde. Men jeg tror faktisk i år var lige så mindeværdig. For der blev kørt pænt stærkt. For mit vedkommende 75 km enkeltstart. Kunne godt have kørt noget hurtigere i starten, men de sidste 10 km i strid strid modvind på hovedvejen, var det lidt mere povert med kræfterne. Hanne holdt fast hele vejen, kunsten er at sætte et tempo så højt som muligt, men at undgå mælkesyre i benene. Og, det lykkedes til fulde i år.

På et tidspunkt havde vi et par andre med rundt, hvoraf den ene smuttede ind midt i Team Sol og Sommer ekspressen. Det passede ihvertfal ikke Hanne, der lå og  mumlede "det er MIT baghjul, tag dit eget med!" Han kørte åbenbart ikke så stabilt, som jeg gør.

Vi kom rundt i den formidable tid af 2:44, hvilket er mere end 30 minutter hurtigere end sidste år. Jeps, du læste rigtigt, 30 minutter!  Vi har aldrig tidligere indledt en sæson med en så kanongod form!. Hanne kom ind på en fjerde plads blandt de deltagende kvinder! Imponerende, ganske enkelt. Hanne er stadig høj på oplevensen, endorfin længe leve!.

Næsen er nu sat efter en rundetid på Brørup parløb under 30 minutter. Og det er ganske ambitiøst! Lad se.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Tak for turen. Godt kørt.
Kh Hanne