torsdag den 9. april 2009

Midtvejsrapport fra en påske

Vel kom vi ikke til syden denne påske, men når vejret er som overfor vist, findes der næppe heller et dejligere sted end Danmark.
Vi er nu nået til torsdag, cirka midtvejs med andre ord, og indtil videre er træningen blevet til Sydfyn rundt, en tur til Christiansfeldt, en hæsblæsende tur fra Vejen til Egå samt en tur rundt på det smukke Mols.

Team Sol og Sommer cyklede til den gamle by Christiansfeld, hvor vi nød den obligatoriske honningkagehjerte. Brødremeninghedens honningkagebageri var ganske vist lukket for renovation, men købe kunne man nu godt. Byen er ikke særlig stor, men dog flot. Byen blev grundlagt af Herrnhuterne, i Danmark kaldet Brødremenigheden. Visse skikke er anderledes end den almindelige lutheranske evangelisme, som fx kirkegården, som endnu er i brug.
Med reference til "Håndbog for Vakse Galakseblaffere" flyttede "the never ending party" onsdag fra det ene hold bedsteforældre til det andet. Hanne flyttede bilen og jeg tog cyklen. Det blev til 125 gode kilometre, med solskin og temperaturer mellem 15 og 18 grader. Og, bedst af alt, en grundig medvind. Jeg kørte turen effektivt på 4 timer og 15 minutter, samt en pause på 15 minutter. En gennemsnitsfart på 29,5 km/t. Det kan godt mærkes her dagen efter... jeg er lidt hjamsket.. men har det godt. Egentlig er det ikke så langt, men mærkes kan det. Der skal en del kilometre til for at komme tilbage til efterårets rutine. Træningen er nødvendig.

Idag blev en tur rundt på Mols hvor vi blandt andet var ude ved Kaløslotsruin. Bedsteforældrene tog bilen og ungerne, Team Sol og Sommer, cyklen, naturellement! Jeg var lidt spændt på hvordan benene ville reagere, de mange dages cykling in mente.. men det viste sig at der var diamanter i stængerne. I den skarpe modvind hjem af Grenåvej kunne vi holde mellem 28 og 38 km/t. Så, det er næsten lige så hurtigt at cykle som køre bil... på de distancer i hvertfald.
Ømt ikk? Men folk var nu forbavsende ligeglade, der var ikke mange der undrede sig... ikke tydeligt ihvertifal ;-)

Resten af påsken? Ser vi an, men der sker meget i klubben denne påske, så med det vejr skal der nok komme et betragteligt antal kilometre på odometeret, inden hverdagen rammer os igen!

Ingen kommentarer: