torsdag den 8. november 2007

Nordhavnsvejen, fra 4 forslag til 2

Teknisk udvalg havde møde på rådhuset igår, og Nordhavnsvejen var på dagsordenen. Her skulle igangsættelsen af VVM undersøgelsen vedtages. Og så er vi jo lige pludselig ved at være tæt på for alvor at vide fremtiden for vores dejlige hus.

De nåede ikke frem til dagsordenspunktet, så vi må vente med beslutningen til om 14 dage, men bilagsmaterialet var fremlagt. Og heraf kunne man læse, at de fire ligeværdige linieføringsforslag nu er blevet til et hovedforslag og et alternativ.

Alternativet var med fordi, alle høringsvar havde peget på det, men som embedsværket påpegede, ville alternativet være dobbelt så dyrt som hovedforslaget og kun hovedforslaget vil være samfundsøkonomisk rentabelt. Og som jeg jo tidligere har forudsagt, er hovedforslaget den linieføring der går lige under vore fødder. Alternativet er en boret tunnel.

Jeg ringede ind til forvaltningen for at høre, om de stadig arbejder med fremskudt ekspropriering, når det videre arbejde pludselig også omfattede et alternativ hvor ekspropriering ikke bliver nødvendligt. Ikke om de ville svare! Men, jeg var da velkommet til at ringe igen om 14 dage når politikerne havde besluttet sig.

Øv!

Men jeg tror helt sikkert det ender med at Strandvængets lige side skal ud og købe nye huse. På den ulige side af vejen må de nøjes med at indkøbe ørepropper. Så kan man jo overveje lidt hvad man synes er sjovest.

Ingen kommentarer: