lørdag den 24. januar 2009

Tungen lige i munden

Hareskoven var lidt tung i dag, godt med mudder, men dog ikke bundløs, bare lige nok til at det hele fedtede.

Vi besluttede os for at gøre turen fra sidste uge færdig, Den blev jo afbrudt at en dislokeret skulder. Denne gang bare i modsat retning, fra Skovbrynet til Hareskoven station.

Her er også skovens dybeste grøft, til gengæld er plankebroen nok også skovens bredeste. Men men men ... på grund af mudderet enormt fedtet. Svend havde helt styr på det, indtil en eller anden råbte "tungen lige i munden", og så var Svend kørt ud over. På en eller anden måde stod Svend på kanten af grøften og viftede med armene, men med cyklen mellem benene.. Bedst som Svend havde fundet balancen, skubbede cyklen ham ned. Et kort øjeblik frygtede jeg at overgebisset ville sætte sig i broen, men så slemt gik det ikke. Faktisk skete der ingen anden skade end en våd sok, og et saddeltaske hvor beslaget gik i stykker. Heldet er med en vis slags personer ;-)

Men når man griner over hele femøren, og grøftekanten er smattet kan det faktisk være svært at komme op. ;-)

Den bedre halvdel var også nede et par gange eller tre, as usual. Sidste gang i absolut slowmotion og helt uden hastighed. Foden skulle lige ned, men der var et hul, og så er der ikke så meget at gøre.. Blot synd at det var lige i et vandløb. Spørg lige om Hanne var kold inden vi kom hjem? You bet!

Med al mudderet blev det en adstadig tur uden de vilde hastigheder. Det passer mig fint, for i morgen er der jo løb.

Ingen kommentarer: