søndag den 18. januar 2009

Urban Slush

Slår man ordet slush op i wikipedia, får man følgende: "Slush is a slurry mixture of snow and liquid water. In the natural environment, slush forms as ice or snow melts. This often mixes with dirt and other materials, resulting in a gray or muddy brown color. ..."

Hvor gårsdagen var perfekt til en cykeltur i skoven med sol og frost, var dagen i dag gråt i gråt, og havde man begivet sig udenfor slagen vej, ville man kunne have fået en førstehånds fornemmelse af muddy brown color. Skovbunden var tøet op, og stillede uanede mængder mudder til rådighed.

På Sjælland kører der to motionsløbsserier (Cups) for MTB folket, om sommeren DustCup og om vinteren SlushCup. I dag var turneringen nået til den berømt/berygtede byetape inde i København, også kaldet UrbanSlush. Ihukommende sidste års kaotiske etape i DGI-byens betonglatte kælder, skulle jeg ikke med på turen, selvom jeg har besluttet mig for at deltage i Cuppen til næste år.

Årets UrbanSlush var dog betydeligt bedre, delvist ude på Amagerfælleds jorde og ellers ind gennem DR-Byen.

Team Sol og Sommer tog derfor derud for at kigge på, og det var nu også sjovt. Hold da op hvor var folk mudrede og rengøringstrængende, men mon arkitekten havde forestillet sig denne brug af de fine vandbassiner ude i Ørestaden?
Virkeligheden overgår altid fantasien.

Ingen kommentarer: